Saznaj koji ce datum u 2023. biti najsrecniji za tvoj znak zodijaka!

Saznaj koji ce datum u 2023. biti najsrecniji za tvoj znak zodijaka!

2023-02-11 0 By Admin

VAGA

Vec osecate da zanimate  jednu devicu, a tek cete se uveriti i da joj se svidjate. Vreme je da pokazete svoje stvarne i ciste emocije. Od vas se ceka da budete iskreni i vasa ce prilika biti ostvarena   istog dana kao i ostvarenje zelje device.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Izgubili ste volju i nadu da ce vase srce vise da voli. Ostalo je u proslosti i tamo je i vasa nada u novu ljubav. Taman kad ste izgubili nadu da cete se pomiriti sa svojom bivsom ljubavlju, desice se cudo. Zadnji dan u mesecu bice vas najsrecniji datum.

 

STRELAC

Zelite da uspete u necemu, a nikako da vam se desi  da krenete napred.Vasi ciljevi vam se izmicu kao kule od karata.Mogli biste da pokusate dvadeset i prvog jer ce vam se ukazati  velika sansa. Eto vaseg srecnog dana samo ako iskoristite sansu.

 

JARAC

Svesni ste da morate da date sve od sebe kako bi vam se ispunila zelja. Ma sta da cinite nikako da dodje bar jedan srecan dan. I ne slutite da ce vas uskoro pogledati sreca jer ce va se desiti cudo.Zaljubicete se punog srca i vasa sreca  ce da bude  bas sedamnaestog dana u mesecu.

 

VODOLIJA

Vi ste od onih koji ce se izboriti za cilj ma kako da se snadjete. Vreme je da budete istrajni u zelji koja vam je u srcu. Jednoj osobi zelite pokazati da vam je stalo do nje, i to cete i uciniti. Bice to dan kad joj pridjete i iznesete ono sto je u srcu. Danas je taj dan, dvanaesti.

 

RIBE

Mozete vec poceti da se radujete novoj ljubavi.Vreme je da budete   srecni i konacno zadovoljni i osecanjima one druge osobe. Bice vam  uskoro  ispunjena i vasa ocekivanja i vasa emotivna   nadanja. Dvadeset i drugi ce biti  vas najsrecniji datum jer ce tog dana da se jedno drugom zakunete na  ljubav.

 

Stranice: 1 2