Astro za nedelju,ponedeljak i utorak:Tokom tri naredna dana su cuda moguca!

Astro za nedelju,ponedeljak i utorak:Tokom tri naredna dana su cuda moguca!

2023-02-11 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli i da postoji neko do koga vam je jako stalo…No,nazalost,nije u pitanju ista osoba. Sada se nalazite u ljubavnom trouglu i ne znate ni sami na koju stranu da krenete niti sta je ono sto je najbolje za vas.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da postoji neko kome ste vazni i bitni. Neko ko je spreman da vam  na delu sve dokaze i pokaze. Sve ostalo je na vama jer samo vi znate sta je ono sto zelite od zivota.  No,imajte na umu da su svakako cuda moguca u danima koji slede.

 

STRELAC

Ovo bi mogla biti tri dana za ljubav i tri dana za iznenadjenja. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto mu je do vas iskreno stalo. Sada je vreme da mu na delu dokazete da cenite sve ono sto on cini za vas.  Nista  nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori za ljubav.

 

JARAC

Ljubav ce vam biti na prvom mestu. To je ono sto moramo da naglasimo i svakako da vam je ta odluka ispravna.  Postoji neko kome ste vazni i dragoceni i ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za iznenadjenja.  Vrlo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite jer slede dani tokom kojih je moguce da to i dobijete.  Vazno je znati da postoji neko ko vas voli svim srcem  i kome je do vas iskreno i od srca stalo.

 

RIBE

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za ljubav.  Dakle samo je na vama da razmislite da li ste spremni za novu romansu i za to da se borite za srecu.  Jer,sada su pred vama dani kada ce sve od vas zavisiti i kada je pitanje vase srece u vasim rukama.  Cuda itekako mogu da uslede.

Stranice: 1 2