Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i zaljubljivanje!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana za novu ljubav i zaljubljivanje!

2023-02-10 0 By Admin

VAGA

Tri dana koja slede moglabi da vam donesu jedno novo i lepo osecanje. Zaljubljivanje! I ne slutite da sledi jedan susret koji ce da pokrene vase srce.Odmah cete u momentu prepoznati svoju srodnu dusu.Vreme je da se  radujete sreci.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta je ono sto vas tera da se secate proslosti? Ovi dani bi trebali biti razlog zbog kojeg cete moci da zaboravite svoju bolnu proslost. Jedna osoba  ce vam uneti svetlost u vas zivot, i pomoci da zaboravite sta je bilo pre.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Imacete brojne obaveze ali necete moci da ih sve otaljavate kako ste mislili. Trebala bi vam  pomoc, a nikako da se osmelite i zatrazite je od jedne osobe.Ona vas svesno upozorava da vam zeli biti u blizini, makar delili i radne zadatke.

 

JARAC

Niste svesni sta vas ceka , ali ce to biti jedno veliko iznenadjenje. Na vasu srecu ce biti vrlo prijatno, i verujte da cete se radovati. Vreme je da budete  lepo raspolozeni, i da se sa vase strane osecaju dobre  vibracije.

 

VODOLIJA

Niste jako  ponosni na neke svoje odluke u zadnje vreme. Desavalo  vam se svasta, pa ste u turbulenciji desavanja, donosili pogresne odluke.Neke ce se ipak  ovih dana pokazati kao dobre. Tek cete shvatiti  da je jedna odluka vezana za  jednu osobu, biti ispravno donesena.

 

RIBE

Za tri dana  ce se desiti neke ocekivane stvari.Vase je samo  da jos malo budete strpljivi i da se nadate  da ce sve da ide kako treba. Vreme je da  jos malo razmislite da ne gubite nista ako se  nadate.Verujte da slede prelepe stvari.

 

Stranice: 1 2