Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Slede savrseni trenuci!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Slede savrseni trenuci!

2023-02-03 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da slede trenuci za srecu. Samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Dugo ste cekali na to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Savrseni dani su pred vama i mozemo da kazemo da ste vi znak kojem ce uslediti nov pocetak. Mnogo mislite o nekome iz svoje proslosti a velike su sanse da je obostrano. Da je i njoj do vas iskreno stalo.

 

 STRELAC

Moramo reci da nema nimalo sumnje da vam sledi novi pocetak. Neko ste ko je mnogo patio ali sada su pred vama dani za ljubav. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ova tri dana za vas biti savrseni. Ako mastate o nekome iz proslosti imajte na umu da ce ovo biti dani za iznenadjenja i za ostvarenje jedne velike  zelje.

 

 VODOLIJA

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako vam je sada stalo do toga da vratite svoju slobodu, onda to i uradite. Moguce je da postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam to na delu dokaze.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Tokom narednih dana ce vam biti jasno o kome je rec. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to samo vi znate.

Stranice: 1 2