Tokom naredna 72.sata:Evo sta donose cetvrtak,petak i subota!

Tokom naredna 72.sata:Evo sta donose cetvrtak,petak i subota!

2023-02-01 0 By Admin

VAGA

Vazno  je da kazemo da vama slede dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Neko ste ko ce u danima koji su pred nama dobiti ono sto zeli i kome sledi nagrada za sve lepe stvari koje je tokom  zivota uradio.

 

SKORPIJA

Dani koji su pred nama ce doneti promene na bolje.Vi ste znak  kojeg ceka ostvarenje jedne velike  zelje. Pre svega,ovo se odnosi na ljubav, mada  je moguce da cete dobiti sansu i za napredovanje na polju karijere.

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Vi cete u danima koji su pred nama shvatiti o kome je rec. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da sada nije vreme za ponos i ego, vec da cinite kako vam nalaze srce.

 

JARAC

Ljubav je vase drugo ime, to je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam to na delu i dokaze.Samo razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto vam  zapravo treba za srecu.

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za emocije i dani tokom kojih cete moci da kazete da vas je karma pogledala i nagradila. Cinili ste dobro,sada je doslo  vreme da vam se dobro dobrim vrati. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam to dokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Moramo biti iskreni prema vama i reci da  gresite sto ne znate da cuvate svoju voljenu osobu. Vi itekako imate sansu za srecu i imate  sve razloge za osmeh, a sumnjate u nekoga ko je prema vama iskren od prvog dana.

Stranice: 1 2