Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana koja ce doneti pravo cudo!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana koja ce doneti pravo cudo!

2023-01-19 0 By Admin

 VAGA

Morate da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto je veoma vazno. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Jedan rak je uz vas i nema nimalo sumnje da vas iskreno voli.Ako mu date priliku mogao bi da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije. Razmislite o tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda su moguca cak i kada nam deluje da je sve izgubljeno.

 

 STRELAC

Vazno je da imate na umu da ce doci do promena. Dakle tri dana koja su pred nama ce biti sjajna za ljubav. Samo je vazno da imate na umu da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze sve sto vam prica i obecava.

 

JARAC

Ovi dani vam nece biti laki. Moguce je da cete se u nekoga silno razocarati. Ali ako nas pitate imajte na umu da nista nece biti nemoguce i da vama tek slede dani kada ce cuda biti moguca.

 

 VODOLIJA

Tri dana koja su pred nama ce doneti priliku da se zapitate sta je ono sto zelite. Cinjenica je da postoji neko do koga vam je jako stalo. Slusajte svoje srce jer ono bez imalo sumnje najbolje zna sta je ono sto je najbolje za vas.

 

 RIBE

Slede vam dani za ljubav. Dakle vrlo je moguce da cete saznati da vas neko iskreno voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Vreme je da o svemu dobro razmislite.

Stranice: 1 2