Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede dani kada ce ljubav da pobedi!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede dani kada ce ljubav da pobedi!

2023-01-18 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam je voljena odana i  verna. Nema razloga da razmisljate negativno. Treba samo da cuvate ono sto imate. Vama tek slede lepi trenuci i velika sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Tokom tri naredna dana ce doci do promena na koje ste dugo cekali. Jako vam  znaci sto  ima neko ko vas voli i ko je spreman da vam to i dokaze. Slusajte glas svog srca i ucinite onako kako vam ono nalaze.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce tri dana koja su pred nama vama biti zanimljiva. Dugo ste cekali na srecu ali je vazno da imate na umu da je sada samo pitanje dana kada cete saznati da neko gaji emocije prema vama. Vi mozda vec mozete da naslutite o kome je rec.

 

 JARAC

Konacno i vama dolaze lepsi dani. Samo je bitno da ne ocajavate i da ne odustajete onda kada mislite da vam nista ne ide od ruke. Ukratko receno, vi ste na korak od ostvarenja svojih zelja i samo je vazno da hrabro idete ka svom cilju.

 

 VODOLIJA

Tri dana koja su pred nama ce doneti susret sa osobom iz proslosti. Istina je da vam ni u kom slucaju nece biti lako. Zasto? Zato sto ce stare emocije da se probude a vama nece biti nimalo lako da se pomirite sa svim tim. Necete znati sta da radite ni kako da se ponasate.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za radost. Samo od vas zavisi hocete li moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vas ce sreca svakako da prati ali je sve ostalo na vama. Potrebna vam je doza hrabrosti.

Stranice: 1 2