Karma stize i nece samo kazniti neke znake, vec ce neke i nagraditi srecom!

Karma stize i nece samo kazniti neke znake, vec ce neke i nagraditi srecom!

2023-01-17 0 By Admin

VAGA

Vasa nesigurnost i vasa trenutacna neolucnost, uvek se prepletu kada ne treba.Umesto da u startu radite sve sto treba i da se vase srce  odluci za cilj, vi sve zamrsite u klupko. Morate poceti da odmotavate ono sto  zelite i tacno nadjete i cilj u svemu tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Karma ce vas kazniti za necije suze, vase uvrede koje su kapale iz cistog inata.Niste bili svesni da  vredjate bas one koji vas vole najvise i kojima je stalo do vas. Krivac vam je bio jedan lik, i samo ste njemu imali pravo da uzvratite udarce.

 

STRELAC

Vec vas je neko poceo da prati i da vas zavodi, umesto sto biste vi njega. Uvek imate uloge zavodnika za sve druge, ali ovo je nesto drugo. To karma vraca milo za drago, tamo gde ste se  slamali srca drugima. Sada cete biti vi zavedeni, pa ostavljeni.

 

JARAC

Vreme je da se srede vase misli i da se radujete. Dugo ste bil u tudjoj senci, dugo ste patili i plakali. Sada je vreme da i vas karma nagradi srecom koju ste dugo sanjali i koju ste odavno zasluzili.Krecete u nov i zivot.

 

VODOLIJA

Osecate da ste se predali i da vas niko vise ne moze otrgnuti da se borite. Izgubili ste volju i veru u ljubav i ljude.Karma stize da vas izdigne iznad bola i da vam ukaze pravi put. Neko ce vam vratiti volju u zivot i snagu, kao i veru za novu ljubav.

 

RIBE

Postupali ste pravedno u svemu, ali slede velike promene. Neke stvari niste trebali tolerisati, jer vam se sada obijaju o glavu.  Ne znaci ako ste dobri, razumni i tolerantni u svemu, da ce vas karma castiti srecom.Kod vas je malo zakasnila, ali ce ipak da vas nagradi.

Stranice: 1 2