Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Dolazi vreme najvecih odluka!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Dolazi vreme najvecih odluka!

2023-01-16 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da dani koji su pred nama ce biti prilika da shvatite sta je  ono sto zelite. Vi ste neko koga cekaju velike dileme i velike odluke.  Moguce je da ce ovo biti period ostvarenja jedne vase zelje i dani kada cete doci do svog cilja.

 

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje u zivotu. Imate u planu da donesete neke odluke i da  pocnete ispocetka. Neko iz vase proslosti zeli da vas vrati u svoj zivot. Samo vi znate da li ste spremni da se vracate na stare staze i da li je to ono sto od zivota zelite.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da dolazi vreme kada ce neke vase zelje da se ostvare. Ovo se pre svega odnosi na posao. Mogli bi ste tokom tri naredna dana ostvariti bitne ciljeve i doci do svog krajnjeg. Ono sto moramo da naglasimo jeste da ne smete zapostaviti voljenu osobu.

 

 JARAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. To je ono sto moramo  da kazemo.  Razmislite o tome jer je cinjenica da mnogo toga od vas zavisi.  Jer, cini se da ste neke vazne stvari sakrili od nje i da njena sumnja u vas nije neosnovana. Samo razmislite sta je ono sto je najbolje za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Tokom dana koji su pred nama bi ste mogli da  ostvarite neke svoje zelje. Postoji neko ko vas voli i neko kome ste vazni i bitni. Samo je pitanje dana kada cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Sve ostalo je na vama jer vi donosite konacnu odluku.

 

 RIBE

Ljubomora je ono sto vam pravi problem. Srecni ste, voljeni, postoji neko do koga vam je stalo. I vi znate da je osoba koju volite odana i iskrena, ali kao da vam to nije dovoljno… Vasa ljubomora je i dalje prisutna jer se plasite  da cete ostati bez osobe do koje vam je stalo.

 

 

 

Stranice: 1 2