Ceka ih najveca odluka u zivotu i najludji period ikada:Ovi znaci moraju biti spremni na sve!

Ceka ih najveca odluka u zivotu i najludji period ikada:Ovi znaci moraju biti spremni na sve!

2024-01-16 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da mu se zivot promenio. Evo kojim znacima period koji je pred nama donosi veliku promenu…

 

 OVAN

Velika odluka je pred vama. Vas je u davnoj proslosti neko jako povredio ali je cinjenica da je ta osoba za svo ovo vreme shvatila koliko je pogresila. I sada je samo pitanje dana kada ce doci do toga da vam to i kaze. Da vam pre svega trazi oprostaj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Iako ta  osoba vec dugo nije deo vaseg zivota prava je istina da vi zapravo nju nikada niste preboleli. Da je ona bila i ostala vas zivot, i da vam je sada jako tesko. To je ono sto moramo da kazemo. Odnosno, od trenutka kada je ponovo vidite, vrlo je moguce da ce emocije da se ponovo probude. Da ni sami necete znati sta je ono sto zelite, a to moze da bude veliki problem.

Da li cete toj osobi oprostiti i da li cete joj dati jos jednu sansu, to samo vi znate ali je prava istina da vam sledi susret sa  njom posle kojeg bas nista nece  biti isto. Hteli vi to ili ne taj susret ce u vama da probudi niz emocija, jer ste vi bili i ostali osoba koja je za nju emotivno vezana. A zna se da se neke veze nikada ne zavrse, cak ni onda kada  kada se dvoje  fizicki razdvoje. Ono sto je pravo, pravo je, cak i ako su ljudi kilometrima udaljeni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2