Ljubav u danima pred mlad mesec, nekim znacima ce pomrsiti konce!

Ljubav u danima pred mlad mesec, nekim znacima ce pomrsiti konce!

2023-01-15 0 By Admin

VAGA

Mesec tekuci nije poceo najbolje, ali ce ovi dani pre Mladog, doneti bure u vasem zivotu. Vase emotivno polje tek ce se zaljuljati i vreme je da se pripremite. Nije da niste svesni da partner postaje ravnodusan, ali pokusajte da ozivite svoju vezu.

 

SKORPIJA

Ljutite se na bivseg i to sa pravom da ga cak i vise nikad ne vidite. Salje poruke prijateljima, pita za vas, a vama nikako da se javi. Vreme je da upitate da li mu fali hrabrosti da se obrati vama? Ili je njegov ponos tako veliki da ne moze da ga pusti ispred ljubavi?

 

STRELAC

Mesec koji tece u drugu polovinu, tek ce da postane vas najlepsi mesec. Ovih dana cete imati potvrdu svoje ljubavi koja ce vas spojiti. Vreme je da se odlucite za veliki zivotni korak, a to je zajednicki zivot. Vama ce biti lepo i pre Mladog Meseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec imate sumnju da se neko umesao u vas zivot i da vam rusi srecu.  Niste samo svesni ko bi to mogao da bude. Suvise radite, pa nikako da malo osmotrite okolinu i prijatelje i vidite sta oni cine. Neko iz tog vidokruga pokazace se kao  osoba spremna da sve pokvari.

 

VODOLIJA

Ponasate se kao da niste svesni da vam se nesto zbiva i da je partner sve dalji.Niste ni primetili  da je hladan i nervozan, a kamoli da se zaljubio u nekog drugog.Od vas  se ceka da budete odgovorni da sve pokusate pre nego se stvari  dovedu na nivo ljubavi kojoj je kraj neminovan.

 

RIBE

Vreme je da vam ovi dani prodju kako i dolikuje, lepo i skupa. Podelite svoju ljubav i dajte je  jedno drugome uz poverenje i postovanje. Ono sto vas cini najboljim parom, svakako je vasa velika ljubav zasnovana na toleranciji koja je prelepa. Zato vasa ljubav zivi i odoleva svim burama i olujama.

 

Stranice: 1 2