Posledice petka trinaestog na vas znak zodijaka tek stizu narednim danima…

Posledice petka trinaestog na vas znak zodijaka tek stizu narednim danima…

2023-01-13 0 By Admin

VAGA

Racunali ste da je petak zadnji radni dan i da  se mozete opustiti. Samo niste pomislili da cete biti razocarani u danima posle. Neko vas je zaveo, pa cete se osecati slomljeno kad budete uvideli da je to samo provod. Niste to smeli sebi da dopustite, jer vi niste avanturista.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jako ste se razocarali u jednu osobu, ali cete  imati sansu da se sve ispravi. Vreme je da idete napred i da ucinite sve da se poprave stvari. Mozda ste i vi sami pogresili, pa gledajte da ispravite sta mozete. Kazu da nikad nije samo jedno krivo.

 

STRELAC

Hteli ste da sarmirate sve oko sebe, ali je neko sarmirao vas. I osim toga, zaveo vas je i pustio da se lomite u nadi da cete se opet sresti. Posledice lude zurke samo ce vam se obiti o glavu narednih dana.  Srce ce vam treperiti za nekim kome ni ime necete znati.

 

JARAC

Hteli ste na kraci put ali vas je prijatelj zbunio. Jednostavno vam je ispricao pricu koja je odlozila sve vase planove. Ubedice vas da vas partner vara a da necete moci da sagledate  istinu. Ne dozvolite da vas  lazno ubedjenje dovede do raskida, a da niste ni proverili.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas  ceka i sta je ono sto ce biti kasnije.Svesni ste da ste bili  odusevljeni  necim sto vas je ponelo kao reka. Vreme je da se vasa ljubav usmeri i da znate sta vas ceka. Izjasnite se oboje  i vidite sta je ono sto  cemu cete oboje i teziti.

 

RIBE

Ne verujete ni  u sta, no samo u sebe i sopstvene snage.Zato se i ne plasite losih stvari, niti nekih desavanja koja ne mozete savladati. Vreme je da se sami izborite za svoj zivot, svoje stavove i svoju ljubav. Svesni ste da ste kovac svoje srece i da cete uciniti svojim trudom, da se izborite za nju!

 

Stranice: 1 2