Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana koja su pred nama donose zanimljive trenutke!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana koja su pred nama donose zanimljive trenutke!

2023-01-10 0 By Admin

VAGA

Konacno, sreca kuca na vasa vrata. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je jasnije da je jedan rak iskren kada vam prica o svojim emocijama. Ali, vi ste znak koji treba da donese odluku hoce li mu ipak dati sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko o kome mislite. Neko do koga vam je jako stalo. Tokom tri dana koja su pred nama je vrlo moguce da cete saznati da je obostrano. Zaista  sada mnogo toga zavisi od toga sta je ono sto vi zelite od srca.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav i da nema nimalo sumnje da vas neko voli.Moglo bi doci do toga da se desi pocetak jedne vrlo lepe emotivne romanse. Samo vi znate da li je to ono sto zelite.

 

JARAC

Konacno ce doci  do promena na bolje. Konacno se osmeh vraca na vase lice. Neko ste ko je spreman da se bori za svoje i za ono do cega mu je stalo. Sreca ce vas pogledati u danima koji su pred nama. Jasno je  da cete itekako doziveti jedan novi i lepsi pocetak.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za srecu i dani kada bi ste mogli da kazete da vas je karma nagradila. Kao neko ko je uvek pokusavao da pomogne svima oko sebe, nema nimalo sumnje da ste zasluzili bolje dane. Sada je samo pitanje dana kada ce oni i doci u vas zivot.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Itekako je moguce da ce doci do promena. Postoji neko ko o vama jako mnogo misli. I ako nas pitate za savet, znajte da ta osoba zasluzuje priliku..

Stranice: 1 2